Henrys varevogn blev ramt af stenkast fra motorvejsbro

Kort før middag fik Henry Pedersen et chok, da hans varevogn blev ramt af en sten, der blev kastet fra en motorvejsbro.

Henry Pedersen kom omkring 11.21 kørene ad E45 Sønderjyske Motorvej. 

- Jeg var på vej til Vejen, og jeg kommer så til motorvejen her ved Vojens. Jeg ser, at der står tre unge mennesker på motorvejsbroen. Men der står tit mennesker på broen og kigger. Lige pludselig gav det et ordentlig skrald, siger Henry Pedersen til TV SYD.

Skaderne på vinduet var heldigvis begrænsede.

- Jeg fik lidt af et chok, hvis ruden var blevet totalt smadret i stedet for, så havde jeg slet ikke kunne se noget, siger han.

quote

Jeg havde lidt hjertebanken bagefter. Tænk hvad der kunne være sket, hvis den havde ramt midt på ruden, så kunne ruden være gået helt i stykker.

Henry Pedersen

Herefter kørte han ind til siden og ringede 1-1-4.

- Jeg havde lidt hjertebanken bagefter. Tænk hvad der kunne være sket, hvis den havde ramt midt på ruden, så kunne ruden være gået helt i stykker, siger Henry Pedersen.

Politiet afspærrede motorvejen i begge retninger i nogle timer for at lede efter spor i området, og Henry Pedersen håber, at stenkasterne snart er fanget.

- Jeg håber snart, at vi kan fange de mennesker, som gør sådanne ting. De tænker sig ikke om dem, der gør det. Det kunne være gået ud over mange liv, hvis ruden var blevet totalt smadret, det kunne være gået helt galt.

Har du oplysninger kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på 1-1-4.