Se billederne: Sønderjyske tog is-revanche

Sønderjyske Ishockey skøjtede sig til revanche over Esbjerg Energy i mandagens sene ishockeykamp i Metalligaen.

Det var en intens kamp på skøjter, Sønderjyske Ishockey og Esbjerg Energy udkæmpede mandag aften i SE Arena. Det var dog hjemmeholdet, der kunne trække stavene til sig med en 3-2 sejr over de lokale rivaler.

Første periode sluttede målløs. Det var dog ikke chancer, der manglede. Både hjemmeholdet og udeholdet havde flere gode muligheder, der kunne have bragt dem i front.

Mål kom der dog i anden halvleg – hele fire af slagsen. Det var Sønderjyske der startede scoringen, og Esbjerg der kort efter udlignede. Herefter scorede Sønderjyske dog to gange igen, inden spillerne igen fik en pause. Stillingen var dermed 3-1 til Sønderjyske inden sidste periode.

I sidste periode reducerede Esbjerg Energy, men de kom ikke nærmere. Sønderjyske holdt stand, og Sønderjyske er dermed fortsat på Metalligaens førsteplads.