TV der bevæger dig

Se video: Jesper P: Det går ikke så godt med økonomien

Mens pengeinstitutter og eksperter jubler over finanskrisens endeligt, så går det slet ikke så godt, hvis man spørger Socialdemokraternes folketingsmedlem fra Haderslev, Jesper Petersen.

05:01

1 af 2

00:32 Luk video

- Det er jo begyndt gennem længere tid at gå den rigtige vej, men vi har også set, at der begynder at komme dårligere tal, siger Jesper Petersen.

(Varighed: 32 sek)

00:37 Luk video

Jesper Petersen har mandag været på virksomhedsbesøg hos Brdr. Platz Karrosserifabrik, der laver rammer til biler, lastbiler og busser.

Det var han sammen med den socialdemokratiske formand for byrådgruppen i Haderslev, Jens Chr. Gjesing. Og her var der dårlige nyheder fra direktør i karrosseri-fabrikken, Jens Erik Platz.

- Vi er faldet markant tilbage igen. Vores ordre-indgang er reduceret med tre fjerdedele. Jeg håber, det kun er et bump på vejen, men umiddelbart kan jeg ikke se lysningen i horisonten, siger Jens Erik Platz.

Han har en bøn til politikerne og især til danskerne.

- Vi er en virksomhed, som udelukkende lever af at levere til det danske marked. Og det vi mangler, det er at hr og fru Danmark de, for at sige det lige ud, begynder at bruge nogle penge, siger direktøren.

(Varighed: 37 sek)