Sønderjyske har flere trænerkandidater

Flere navne er i spil til at afløse Michael Hemmingsen i Sønderjyske, der pludselig står uden træner.

Sønderjyske har allerede flere kandidater, som afløser for træner Michael Hemmingsen, der skifter til Randers FC.

Det fortæller sportschef Ole Nielsen, der samtidig fortæller, at sønderjyderne er indstillet på at tage sig tid til at finde den bedste til jobbet.

- Vi har nogle navne, som, vi synes, er interessante. Dem tager vi en snak med, siger Ole Nielsen.
- Arbejdet er påbegyndt. Nu skal vi til at lave noget grundig research på de kandidater, der kunne være interessante for os, fortsætter han.

Sønderjyske har en sparsom økonomi samt en lille trup og bliver år efter år nævnt som mulige nedrykkere fra Superligaen. Men de seneste tre år har klubben hver gang reddet sig.

- Vi skal have en træner, der kan se, at det er et projekt, der kan udvikle sig. Vi skal gerne have lagt endnu mere på, siger Ole Nielsen.

- Vi tager den tid, som det tager at finde den rette person. Har vi en træner klar, når vi starter op med træningen igen den 21. juni, så er det fint.

- Tager det længere tid, så er det sådan. Vi skal finde den rette til at stå for projektet fremadrettet, fastslår sportschefen.

Michael Hemmingsen var oprindelig tilknyttet Sønderjyske frem til næste sommer, men har bedt om at stoppe et år før kontraktudløb.

Modsat Sønderjyske så reddede Randers FC ikke livet i Superligaen, og derfor spiller kronjyderne med Hemmingsen på trænerbænken i næste sæson i 1. division.