Verdens største stafet giver rekord-overskud

Stafet for Livet i Haderslev med 7.651 deltagere har givet et rekord-overskud på 1,45 millioner kroner, som går til Kræftens Bekæmpelse.

Stafet for Livet i Haderslev, der fandt sted lørdag den 5. september,  blev i år med 7651 deltagere den største blandt verdens godt 4000 udendørs stafetter, der samler ind til kræftsagen. To måneder efter stafetten i Haderslev Dampark er indtægter og udgifter talt op.

Resultatet er et overskud på 1,45 million kroner, som går til Kræftens Bekæmpelse. Det olyser arrangørerne af Stafet for Livet i Haderslev i en pressemeddelelse.

- Vi synes i styregruppen,  det er imponerende, at man i et lokalsamfund som Haderslev Kommune både kan præsentere verdens største stafet og det største overskud nogensinde ved en stafet i Danmark, siger Børge Koch, formand for Stafet for Livet i Haderslev.

48 procent af pengene går til forskning, 26 procent til patientstøtte og lokal indsats, 19 procent til oplysning og 7 procent til administration.

- Det er flot og fantastisk. Man kan gøre rigtigt meget godt for de penge, siger projektchef Finn Christensen, Kræftens Bekæmpelse.

Det er Haderslev Kommune, Kræftens Bekæmpelses lokalforening og JydskeVestkysten, der har taget initiativet til, at Stafet for Livet er kommet til Haderslev.

 

Tal fra stafetten i Haderslev: