5000 kroner i dusør skal bringe hundehvalpen Oswald hjem

Den lille hundehvalp Oswald skal bare hjem igen. Derfor udlover Oswalds opdrætter nu en dusør til den, der finder ham eller kan fortælle, hvor han er.

Savnet af den ni uger gamle hundehvalp Oswald er stort. Derfor udlover Oswalds opdrætter, Kathrine Lund, nu en dusør på 5000 kroner til den, der kan få Oswald hjem.

quote

Vi håber, pengene kan få nogen til at stå frem, da de udbetales til den, der enten finder Oswald, eller kan give det tip, der får Oswald hjem. Bare vi får ham hjem, så får de pengene.

Katrine Loft, opdrætter, Horsens

Oswald er af racen yorkshire terrier, og han blev stjålet fra sin nye "mor" og nuværende ejer mandag, da hun ved 18-tiden gik tur med ham i Lunden midt i Horsens.

Katrine Loft, der er Oswalds opdrætter, siger til TV SYD, at de udlover dusøren i håbet om, at pengene kan få flere ud af busken, hvis de kender noget til Oswalds forsvinden eller har mistanke til noget eller nogen i den forbindelse.

- Vi håber, pengene kan få nogen til at stå frem, da de udbetales til den, der enten finder Oswald, eller kan give det tip, der får Oswald hjem. Bare vi får ham hjem, så får de pengene, fortæller Katrine Loft. 

Oswald blev mandag aften stjålet fra sin ejer i Lunden midt i Horsens. Han er en ni uger gammel sort og brun yorkshire terrier.

Kvinden var ude at gå med Oswald, da en mand kom løbende bagfra, væltede hende omkuld og stjal hunden, uden hun nåede at reagere. Siden har hverken ejer, opdrætter eller politiet hørt nyt om Oswald.

Hvis man ved noget, skal man kontakte politiet på 1-1-4.