TV der bevæger dig

Horsens-borgmester rystet over narko-sag mod parti-fælle

Det er chokerende og tragisk læsning. Sådan lyder reaktionen fra borgmester Peter Sørensen (S) til Horsens Folkeblads afsløring af, at hans tidligere partifælle i byrådet, Yunus Coban, sidder varetægtsfængslet på sjette måned sigtet for omfattende handel med narkotika.

- Jeg vil godt understrege, at ingen er skyldige, før retten har talt, men hvis det er rigtigt, det der står i avisen, tager jeg selvfølgelig dyb afstand fra det, siger Peter Sørensen til Horsens Folkeblad lørdag.

Peter Sørensen fortæller, at han ikke på noget tidspunkt, mens Yunus Coban sad i byrådet, havde en mistanke om, at den tidligere partikollega angiveligt sideløbende skulle have haft en kriminel løbebane.

Frem til slutningen af oktober sidste år repræsenterede Yunus Coban 299 vælgere i Horsens Kommune, der ved kommunalvalget i 2013 stemte ham ind. Yunus Coban var folkevalgt i knap 10 måneder, indtil han i oktober bad byrådet om at blive fritaget for sit hverv.

Begrundelsen dengang var, at han havde fået opfyldt en gammel drøm om at komme i lære som rejsemontør.

 

Frem til slutningen af oktober sidste \u00e5r repr\u00e6senterede Yunus Coban 299 v\u00e6lgere i Horsens Kommune, der ved kommunalvalget i 2013 stemte ham ind - og her er han i en mere munter situation i byr\u00e5dssalen