TV der bevæger dig

Søvind-krimiforfatter stryger til tops på bestsellerlisten

Med sin nye krimi "De frosne flammer" er forfatteren Jens Henrik Jensen fra Søvind strøget direkte ind på førstepladsen på boghandlernes ugentlige bestsellerliste.

Jens Henrik Jensen har været meget rundt til læser-arrangementer i de seneste dage.

De frosne Flammer"" er den tredje i serien om krigsveteranen Niels Oxen. Bogen er den tredje og måske sidste i serien om den tidligere jægersoldat Niels Oxen - og Jens Henrik Jensens 10. bog.

Hidtil har han skrevet tre  bind - en trilogi - med den samme hovedperson. Først var det tre bøger med CIA-agenten Jan Jordi Kazanski som hovedperson, der blev fulgt af Nina Portland-trilogien, som udspandt sig i Esbjerg, efterfulgt af Oxen-trilogien. Men Jens Henrik Jensen har svært ved at forlade Niels Oxen - og antyder, at der kommer en fjerde om ham.

 

Læserne og bogkøberne har givet "De frosne flammer" en varm velkomst, hvilket giver sig udtryk i førstepladsen på den seneste uges bestsellerliste, ligesom anmelderne har givet det tredje bind om Niels Oxen anerkendende ord med på vejen.

- Det er dejlig reaktion at få. Jeg har været meget rundt til læser-arrangementer med min nye bog - og har også der fået god respons, siger Jens Henrik Jensen til TV SYD.

Jens Henrik Jensen er 53 år, født og opvokset i Søvind nær Horsens, hvor han nu atter bor,  og arbejdede i en årrække som journalist og nyhedsredaktør på JydskeVestkysten i Esbjerg sideløbende med sit forfatterskab, inden han sidste år blev forfatter på fuld tid med udgangspunkt i hjemmet i Søvind.

 

Læs også Se video: Lokal succesforfatter klar med ny krimi

 

 

Mest sete på tvsyd.dk