TV der bevæger dig

Bliv udstillet i et storcenter

Under titlen Fristelsernes Hus vil Kolding Storcenter lave et live realityshow og udstille 10 deltagere i et glasbur på centrets torv.

02:07

1 af 2

Kolding Storcenter inviterer fredag og lørdag til casting på Fristelsernes Hus - et realityshow, der skal udspille sig på centrets torv i et glasbur, hvor deltagerne skal bo i 20 dage og konkurrere om at vinde en bil.

- Fristelsernes Hus bliver kæmpestort, og jeg kan garantere, at både deltagerne og vores gæster får en oplevelse helt ud over det sædvanlige, siger Gitte Lindbo, centerchef i Kolding Storcenter.

Se mere i TV SYD Nyheder kl. 19.30

Hun forsikrer, at ingen vil blive krænket, og at man ikke kan sammenligne centrets realityshow med de show, man kan opleve på tv.

Fristelsernes Hus får opholdsrum, aktivitetsrum og soverum. Huset har vinduer, så gæsterne i storcenteret kan følge med, ligesom der bliver en have uden om huset, så det er muligt at tale med deltagerne.

Alle, der har mod på det, kan deltage. Man skal blot være frisk på et ophold i Kolding Storcenter og kunne lide at konkurrere mod andre i moderigtig viden, styling og gadgets samt har udholdenhed, viljestyrke og ikke mindst have evnen til at overleve via sociale netværk.

Fristelsernes Hus kan opleves live på Store Torv i storcenteret den 6.- 25. september 2013 og samtidig følges på Facebook.

Hvad synes du om realityshow i et storcenter? Er det noget for dig?

Deltag i debatten på www.facebook.com/tvsyd

Anledningen til arrangement er en 20 års fødselsdag, som centret ønsker at fejre med manér.