Flot tv på borgmesterkontoret

Koldings borgmester, Jørn Pedersen, kan også bruge penge, noterer Politikens netavis i dag. Han har taget afstand fra embedsmænds dyre restaurant-besøg, men har købt stort ind til sit kontor på rådhuset.

Politiken minder om, at Kolding Kommune skal spare helt ned til kuglepenne, men alligevel har brogmesteren dyre vaner. Det viser en aktindsigt, Politiken har foretaget.

I foråret 2010 har borgmesteren således fået installeret et Beovision (B&O) HD-tv med antirefleks på sit kontor til i alt 47.242 kroner.

Ingen forbindelse

Jørn Pedersen siger til TV SYD, at restaurations-regninger og tv ikke har noget med hinanden at gøre. Han peger på, at der hænger B&O-tv i mødelokaler flere steder på Kolding Rådhus. Han mener, det er vigtigt at opretholde en vis kvalitet i kommunens administrationsbygning.
 
Jørn Pedersen siger, at han skam gerne vil spare. Han har sagt nej tak til chauffør, og han har ikke så store udgifter til repræsentation, som hans forgænger havde.

- Det er ikke fordi, jeg ikke vil ud at spare penge. Jeg har sagt fra over for at have privatchauffør, som min forgænger havde. Jeg  synes, du skulle sammenligne min repræsentation med min forgængers, siger Jørn Pedersen.