TV der bevæger dig

KREA KONGEN

Krea Kongen - tips og tricks: Sådan bruger du oasis i din blomsterdekoration

Ugens ekspert, chefgartner Gert Jensen, viser her, hvordan du bruger oasis i din blomsterdekoration.

01:00

Gert Jensen er chefgartner hos Universe i Nordborg og ekspert i denne uges udfordring i 'Krea Kongen'. Video: Line Haunstrup

I denne uges udgave af Krea Kongen skal der dystes om at lave den flotteste blomsterdekoration med ting, man kan finde i haven.

Men har du ikke helt knækket koden til, hvordan dét skal gøres? Så hjælper ugens ekspert dig her.

Gert Jensen er chefgartner hos Universe i Nordborg, og han vil i løbet ugen give dig inspiration til, hvordan du løser udfordringen.

Øverst i artiklen viser Gert Jensen, hvordan du kan bruge oasis i din blomsterdekoration.

Hvad end du beslutter dig for at lave en høj blomsteropsats eller en lav, kompakt dekoration, så er mulighederne mange. Og hvis du går på rov efter blomster og planter i naboens have, så følg Gert Jensens råd her:

00:25 Luk video

Nyt program på TV SYD

Krea Kongen er TV SYDs nye lørdagsprogram, hvor du vil få inspiration til, hvordan du på kreativ vis fordriver tiden derhjemme, indtil coronakrisen er drevet over.

Hver uge stiller vi en ny udfordring, mens en ekspert vil give dig sine bedste råd til, hvordan du kan løse den kreative udfordring, vi stiller.

Læs også Nyt program: Krea Kongen udfordrer dig til at være kreativ under coronakrisen

Ingen konkurrence uden præmier. Hver uge finder vi en vinder, som – udover et "Ugens Krea Konge"-diplom – får en kurv med søde sager til en værdi af 500 kroner.

Deadline for at indsende et billede og være med i konkurrencen er hver torsdag klokken 9. Du uploader dit billede i formularen herunder eller på TVSYD.dk/kreakongen, hvor du også kan finde meget mere om 'Krea Kongen' og hente inspiration fra de tidligere udfordringer.

Mest sete på tvsyd.dk