TV der bevæger dig

KREA KONGEN

Nyt program: Krea Kongen udfordrer dig til at være kreativ under coronakrisen

Hver uge kan du vinde et "Ugens Krea Konge"-diplom, samt en kurv med slik og chokolade til en værdi af 500 kroner.

Krea Kongen er TV SYDs nye lørdagsprogram. Foto: Lasse Lund Hansen, TV SYD

Den flotteste kage, den fedeste hule eller den mest imponerende papirkunst. Der er masser af muligheder for at være kreativ, når TV SYDs nye lørdagsprogram, Krea Kongen, bliver sendt i aften klokken 19.30 og de næste otte lørdage.

I Krea Kongen vil du få inspiration til, hvordan du på kreativ vis fordriver tiden derhjemme, indtil coronakrisen er drevet over. Hver uge stiller vi en ny udfordring, mens en ekspert vil give dig sine bedste råd til, hvordan du mest kreativt kan løse udfordringen.  

- Det bliver vildt sjovt, og med eksperternes råd kan alle være med. Vi glæder os meget til at se, hvordan seerne løser udfordringerne, siger Christina Hoffmann-Møller, der er en af værterne og redaktør på programmet.

Læs også Nyt program viser Syd- og Sønderjylland i verdensklasse

Spændende præmie på højkant

Vi vil meget gerne se, hvordan du løser ugens udfordring, og derfor kan du på TVSYD.dk/kreakongen uploade et billede af dit projekt. Hver uge udvælger vi det bedste projekt, som vinder "Ugens Krea Konge"-diplom, samt en kurv med slik og chokolade til en værdi af 500 kroner.

Det første afsnit af Krea Kongen handler om at lave den flotteste kage, der er pyntet med marcipan.

I aftenens program, som bliver sendt klokken 19.30 på TV SYD, vil konditor Alice Christensen fra Nielsens Bageri i Padborg lære dig, hvordan du kan pynte din kage, men hvis du ikke kan vente så længe, har Alice et ’hemmeligt’ råd, som ikke bliver vist på TV, men som du kan se på TVSYD.dk/kreakongen.

Deadline for at indsende et billede og være med i konkurrencen er hver torsdag klokken 09.00. Du uploader dit billede på TVSYD.dk/kreakongen eller i formularen herunder.

 

Mest sete på tvsyd.dk