Her udfordrer TV SYD dig til at være kreativ sammen med os! Herunder har vi samlet otte temaer, hvor vi med hjælp fra en ekspert inspirerer dig til at komme i gang med en kreativ udfordring.

Rigtig god fornøjelse!

Kage

Blomsterdeko

Hule

Hækling

Fuglehus

Blomsterkasse

Stenmaling

Papirklip

Kage

Blomsterdeko

Hule

Hækling

Fuglehus

Blomsterkasse

Stenmaling

Papirklip

Krea Kongen er TV SYDs lørdagsprogram, der hver uge giver dig spændende udfordringer, du kan lave i dit eget hjem. I ni programmer giver vi dig udfordringer, inspiration og gode ekspert-råd til, hvordan du eksempelvis kan lave dit eget fuglehus, kønneste altankasse eller en flot kage. Hver lørdag sætter vi en ny konkurrence i gang og kårer seneste uges vinder. Følg med på TVSYD.dk eller se med klokken 19.30 på TV SYD.

Du deltager i konkurrencen ved at uploade et billede her på hjemmesiden. Du skal bo i TV SYDs sendeområde for at kunne deltage, og kun ét billede per person kan komme i betragtning i konkurrencen. Vi skal have modtaget dit billede inden torsdag kl. 9.00 i den uge, hvor vinderen kåres om lørdagen. Billedhjulet her på hjemmesiden viser kun et udvalg af de indsendte billeder i konkurrencen.