TV der bevæger dig

Esbjerg-målmand holder OL-buret rent for 2. gang i Rio

Esbjerg-målmanden Jeppe Højbjerg holdt målet rent, da det danske OL-landshold i fodbold natten til mandag vandt 1-0 over Sydafrika.

Her ses de tre danske OL-målmænd inden fredagens indmarch til åbningsceremonien i Rio. Det er Jeppe Højbjerg i midten og Sønderjyskes Lukas Fernandes til venstre samt Thomas Hagelskjær, AGF, til højre. Foto: DBU.

For anden kamp i træk kunne keeperen Jeppe Højbjerg forlade banen i Rio uden, at det lykkedes modstanderne at score hos ham.

Dermed har det det danske OL-landshold i fodbold resultatmæssigt fået en god start på turneringen  med først 0-0 mod Irak og så sejren over Sydafrika. I den indledende puljes sidste kamp gælder det værtsnationen Braslien - men da de to bedste hold i puljen går videre, er de danske udsigter lovende.

 20 minutter før tid kom Danmark foran 1-0 - og det fremkaldte et massivt sydafrikansk pres, hvor Esbjerg-målmanden med et par gode redninger fastholdt føringen og den endelige sejr.

OL-holdets anden Esbjerg-spiller Casper Nielsen måtte sidde ude mod Sydafrika på grund af den skade, som han pådrog sig i kampen mod Irak.

 Nu har landstræner Niels Frederiksens og hans unge mandskab et godt udgangspunkt for avancement inden mødet med Brasilien natten torsdag dansk tid.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk