TV der bevæger dig

48-årig mand varetægtsfængslet efter brand og drabsforsøg

En 48-årig mand fra Egernsund blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg.

Politiet mener, at den 48-årige har sat ild til sin lejlighed i en ejendom på Skippergade i Egernsund.  Foto: presse-fotos.dk

På grund af den 48-åriges psykiske tilstand bestemte dommeren, at den sigtede skal tilbringe de fire uger på et behandlingsted.

Grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre - men Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at den 48-årige accepterede dommerens afgørelse.

Han er sigtet for onsdag eftermiddag forsætligt at have sat ild til sin lejlighed i en ejendom på Skippergade i Egernsund på Broager Land samt for forsøg på manddrab. 

En tilfældig forbipasserende opdagede ved 16-tiden ilden og ringede til alarmcentralen på 112.  Anmelderen blev mødt af den 48-årige mand, som huggede ud efter ham med en kniv.

Det lykkedes dog anmelderen at undgå angrebet, og han og et vidne fastholdt derefter den 48-årige, til politiet nåede frem. Under tumulten blev den 48-årige selv kvæstet på hænderne.

Mest sete på tvsyd.dk