Sommer Pop Up: Se hele koncerten med Stig & Vennerne her

Nu kan du se hele koncerten fra Sommer Pop Up med Stig & Vennerne.

Som en del af TV SYD og MusikKoldings koncertrække Sommer Pop Up sørgede Stig & Vennerne for en festlig aften ved Marina Syd i Kolding, da fjerde og sidste koncert i rækken af Sommer Pop Up-koncerter blev afholdt torsdag d. 30. juli.

Sommer Pop Up-koncerterne er opstået som et alternativ til de traditionelle open air-koncerter "Sommer Ved Søen", som MusikKolding hvert år arrangerer ved Slotssøen i Kolding. På grund af coronavirus er de aflyst i år. 

Seks af kvinderne fra Stig Rossens fanklub er mødt op for at se koncerten med Stig & Vennerne. Ifølge kvinderne i gruppen er Stig Rossen god til at pleje forholdet til sine fans. Her er de fotograferet til Sommer Pop Up i Kolding.
Seks af kvinderne fra Stig Rossens fanklub er mødt op for at se koncerten med Stig & Vennerne. Ifølge kvinderne i gruppen er Stig Rossen god til at pleje forholdet til sine fans. Her er de fotograferet ...
Foto: Søren Pors Grundahl, TV SYD

Selvom Sommer Pop Up-koncerten med Stig Rossen egentlig var hemmelig, så fandt seks af fansene fra fangruppen 'La Famiglia' vej til Marina Syd i Kolding.

De er 38 fans i fangruppen, hvor den yngste er 30, og den ældste er 80.

- Jeg vil ikke kalde det idoldyrkelse. For mig er det lige så meget et sammenhold med de andre i gruppen. Men vi mødes altid med Stig Rossen som omdrejningspunkt, siger 51-årige Joan Stenfeldt fra Randers.

Dem har du kunnet opleve til "Sommer Pop Up"

Hun kiggede rundt på de fem andre fra 'La Famiglia', der var kommet til koncerten. Flere af kvinderne og den ene mand i gruppen tager i gennemsnit til koncert med Stig Rossen en gang om ugen. I højsæsonen kan det være flere koncerter om ugen, sommetider er det færre.

- Jeg kalder dem mine "Stig-piger". Vi oplever en masse ting. Uden Stig Rossen havde jeg ikke lært nogen af jer at kende, siger Joan Stenfeldt, mens hun griner. Hun møder gerne op 4-5 timer inden en koncert med Stig Rossen, så hun kan stå allerforrest.