Cimber Sterling breder sig

I februar nåede flyselskabet i Sønderborg en milepæl. Cimber Sterling sidder nu på halvdelen af indenrigsmarkedet.

 Mere end hver anden passager, der krydser Danmark med fly, sidder nu i en Cimber Sterling-maskine. Det viser de seneste trafiktal fra Cimber Sterling og de danske lufthavnes passagertal.

85.519 passagerer fløj i februar måned indenrigs med Cimber Sterling, hvilket svarer til 52 procent af markedet for indenrigsflyvninger.

Flere afgange

- Vi er naturligvis tilfredse med for første gang at sidde på over halvdelen af indenrigs-markedet. Samtidig står vi for over 60 procent af samtlige indenrigsflyvninger i Danmark. Det er et udtryk for den fordel, vi har ved at have en fleksibel fly-flåde af større og mindre fly, siger administrerende direktør i Cimber Sterling, Jacob Krogsgaard.
 
Det danske selskab har den seneste tid øget flyvningerne på flere af de syv danske destinationer. Blandt andet derfor er Cimber Sterlings passagertal på indenrigsflyvninger hele 30 procent højere end samme måned sidste år. 
 

Århus-ruten vokser

Danskerne har rejst væsentligt mere med Cimber Sterling på samtlige indenrigsruter i forhold til februar 2010.
 
Den rute, der har haft størst vækst, er ruten mellem Århus og København, som har haft en passagervækst på 171 procent siden samme periode sidste år.

I februar 2010 havde Cimber Sterling en markedsandel på 42 procent.