"Kyllingen" cykler i Sønderborg

Lørdag er der mulighed for at opleve kyllingen - alias Michael Rasmussen - i spidsen for cykelteamet Christina Watches Onfone i Sønderborg.

Landevejsløbet ?Fri Cykler Sønderborg Løbet?  finder sted på lørdag den 14. maj. Løbet har start og mål på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

Selvom kyllingen mest er kendt for at vinde bjergetaper i Tour de France, så skal han nok blive en toneangivende rytter i feltet og give løbet koloridt. 

Hvis det ikke lykkes for Michael Rasmussen at køre alene hjem til mål, har Christina Watches Onfone nemlig den italienske supersprinter og tidligere Spanien Rundt etapevinder Angelo Furlan i baghånden til en eventuel spurt.

Sønderborg Cykle Klub håber publikum vil møde talstærkt op for at se spændende cykelløb.

Michael Rasmussen og A-klassen starter kl. 12.25. Hver runde er på 25,5 kilometer som går over Vollerup, Kirke Hørup, Lambjerg, Miang, Majbøl, Mintebjerg, Høruphav og skal gennemkøres 6 gange. A-klassen slutter løbet af med 3 små runder på 2,4 kilometer så løbets afslutning kan følges på nærmeste hold. A-klassen forventes at køre ud på de små runder cirka kl. 16.00.