TV der bevæger dig

To nomineringer til Sønderborg Sommer Revy

Revyen i Sønderborg, der lige har sluttet sommerens forestillinmger, har fået to nomineringer til revyen ved Revyernes Revy.

Thomas Pakula er igen i år nomineret som ‘Årets Revykomponist’. Han ses her i moidten mellem Leif og Johnna Maibom. Foto: Ole Kæhler

Revyen i Sønderborg, der spillede sidste gang lørdag, har opnået to nomineringer til revyen ved Revyernes Revy, der finder sted søndag den 14. august i Cirkusrevyens telt på Dyrehavsbakken.

Revyen er igen i år nomineret i kategorien ‘Årets bedste Revy’ - i skarp konkurrence med Hjørring-revyen og Kerteminde-revyen.

Thomas Pakula er igen i år nomineret som ‘Årets Revykomponist’, som han vandt sidste år. I år er han er i konkurrence med Henrik Baloo Andersen fra Hjørring-revyen og Jens Krøyer fra Rottefælde-revyen i Svendborg.

Det er de fire anmeldere Anne Middelboe Christensen, Information - Henrik Lyding, JYllandsPosten - Jacob Steen Olsen, Berlingske og Lars Wallenberg, Børsen, der nominerer og i sidste ende bestemmer, hvem der skal modtage de eftertragtede priser.

I alt nåede 22.147 at se revyen i Sønderborg, hvilket giver en belægningsprocent på 97.

 

 

 

Mest sete på tvsyd.dk