TV der bevæger dig

Politiet: Lad os om at fange klovne - men giv os et tip

Politiet i Sønderborg vil gerne have borgernes hjælp med oplysninger om de mange klovne, der har været på spil - men advarer mod at borgere selv tager affære og begår selvtægt, hvis de får fat på en af de klovne, der skræmmer folk.

På Facebook og andre sociale medier opforderer flere til at folk selv tager affære og afstraffer skræmmende klovne. Det advarer politiet kraftigt imod. Foto: Ruud, Vidar, Scanpix

Lokalpolitiet i Sønderborg arbejder torsdag på højtryk med at finde frem til de seks personer, der i nat optrådte formummede som klovne og trængte ind i haven hos Emran Ramic og hans familie på Hybenhegnet i Augustenborg politiet. 

Den lille familie huset blev vækket og opskræmte, da der blev banket på - lyst ind af - vinduerne. De seks klovne medbragte en stor stang og en økse.

- I en by som Augustenborg må nogen må vide, hvem der står bag, når seks personer pludselig optræder som skræmme-klovne

Mads Hansson fra lokalpolitiet i Sønderborg

- Politiet var hurtigt tilstede i nat med både mandskab og hunde. Vi tager anmeldelsen meget alvorlig. Desværre fik vi ikke fat i klovnene på fersk gerning. Nu håber vi på hjælp fra borgere, der har set eller ved noget om, hvem der gemmer sig bag klovne-maskerne, siger Mads Hansson fra lokalpolitiet i Sønderborg til TV SYD.

Læs også Offer for klovne: Børnene græd - det er ubehageligt det her!

På Facebook og andre sociale medier opfordrer flere til at folk selv tager affære og afstraffer skræmmende klovne. Det advarer politiet kraftigt imod.

- Hjælp os med informationer, så skal vi nok tage affære - men lad være med selvtægt, lyder det fra Mads Hansson.

Et halv time tidligere før de seks klovne var på  spil ved huset på Hybenhegnet- nogle få minutter efter midnat - anmeldte en bilist, at der var to klovne på Omfartsvejen ved afkørslen til Augustenborg. De var i mørkt tøj og klovnemasker, da de pludselig sprang frem fra mørket.

- I en by som Augustenborg må nogen må vide, hvem der står bag, når seks personer pludselig optræder som skræmme-klovne - og vi hører gerne fra alle, der har et tip, siger Mads Hansson fra lokalpoplitiet i Sønderborg til TV SYD.