Skybrud på Als - men ellers udeblev uvejret

Als blev hårdest ramt af regn og torden tirsdag aften - mens resten af Syd- og Sønderjylland slap med mindre mængder vand. Ingen steder er der sket skader som følge af vejret.

En tordenbyge passerede tirsdag aften Kegnæs på sydsiden af Als, hvor der ved Kegnæs Fyr blev målt 17 millimeter regn på kort tid, hvilket officielt er skybrud. 

På Als fangede en seer det voldsomme regnvejr og lavede disse billeder på Instagram:

Resten af TV SYDs område fik regn og torden i mindre mængder. Hverken Syd- og Sønderjyllands Politi eller Sydøstjyllands Politi har onsdag morgen meldinger om skader eller trafikale problemer som følge af regn og torden.

- Mellem klokken 18,30 og 20 regnede og lynede det i hele politikredsen, men det skabte ikke situationer, som krævede vores indblanding, siger vagtchef Mikkel Ross, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD. 

En række fodboldkampe blev afbrudt eller aflyst som følge af tordenvejr og frygten for lynnedslag. Således blev opgøret i danmarksserien mellem Hedensted IF og FC Skanderborg blæst af efter ganske få minutter, da det tordnede og lynede kraftigt over stadion i Hedensted omkring kampstart klokken 19.