TV der bevæger dig

Taber har fået politisk blod på tanden

Konservativ med kun halvandet år på sin politiske bag tabte knebent i valggyser, men vil nu kæmpe for at få partiet på fode igen.

01:23

Charlotte Sahl-Madsen piller Charlotte Sahl-Madsen ned, men fortsætter i politik.

1 af 2

Med kun 110 stemmers forskel måtte hun se de konservatives eneste mandat i Sydjyllands storkreds gå til Mike Legarth. Den store taber i trekantsdramaet blev dog Carina Christensen. Nu står Charlotte Sahl-Madsen overfor en ukendt fremtid.

Headhuntet af VK-regeringen

For bare halvandet år siden blev den 47-årige Danfoss Universe-direktør headhuntet af VK-regeringen til at besætte posten som videnskabsminister. Men valget har sat en stopper for hendes Christiansborg-karriere. I første omgang.

Ikke tilbage til Danfoss Universe

Politik er gået i blodet på hende og hun er klar til at give sit parti en tiltrængt håndsrækning og fortsætter derfor sin politiske karriere. Med hensyn til hednes levebrød, så har Charlotte Sahl-Madsen fået tilbud fra både erhversvlivet og kulturlivet og er nu gået i tænkeboks. Men hun ved i hvert fald én ting:

- Jeg skal ikke tilbage til min stilling på Danfoss Universe. Den er i mellemtiden blevet besat af en meget dygtig person.