Se billederne: Stjålne smykker

Tysk politi efterlyser ejere af smykker og andre tyvekoster, som er fundet i Flensborg. Effekterne er muligvis stjålet i Danmark.

Politiet fandt en større mængde tyvekoster helt tilbage til den 15. april. En del er der fundet ejermænd til, men der mangler en række ting.

Er det dine smykker?

Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi i Aabenraa påtaget at hjælpe med, hvor tingene kan stamme fra. Bl.a. med at offentliggøre fem billeder af nogle af kosterne.

Hvis nogen mener at vide, hvor tyvekosterne kommer fra, kan man henvende sig til Karl Beck eller Henning Wollsen, Lokalpolitiet i Aabenraa på telefon 1-1-4.

To tyske mænd og en kvinde anholdt

To tyske mænd og en tysk kvinde, der alle er fra området nær Flensborg, blev anholdt i forbindelse med fundet af tyvekosterne.

Tyvene var i besiddelse af: Halskæder, øreringe, vielsesringe, armbånd, forskellige vedhæng, armbåndsure, lommeure, slipsenåle og æsker fra guldsmedeforretninger m.v.

Jubilæumsmønter

Tyvene var bl.a. også i besiddelse af: En æske med jubilæumsmønter, der formentlig stammer fra olympiske lege,  en hjemmelavet pude til smykker, en hjemmelavet træ æske med graveringer lavet med loddekolbe, en brevåbner og et syltetøjsglas med danske mønter m.v.
Billeder af tyvekosterne kan ses også ses på Syd- og Sønderjyllands Politis hjemmeside: www.politi.dk/sydsoenderjylland..

Se billeder her - www.politi.dk