Flensburg-Handewitt- og landsholdmålmanden Kevin Møller er ude i mindst et halvt år

Den skade, Kevin Møller pådrog sig under seneste landsholdssamling, var langt mere alvorlig end først antaget, og en operation var derfor nødvendig.

Flensburg-Handewitt-målmanden Kevin Møller missede den seneste landsholdssamling, efter han udgik med en lyskeskade få minutter inde i den første træning. Nu viser det sig, at skaden kommer til at koste ham langt mere end bare de to EM-kvalkampe mod Letland og Holland.

- Det har så vist sig at være slemmere, end vi lige troede i starten, hvor håbet var, at jeg skulle være ude i seks ugers tid, siger Kevin Møller til TV 2 SPORT.

quote

Det er jo klart, at det ser svært ud at blive helt klar til EM.

Kevin Møller, målmand, Flensburg-Handewitt

En scanning har vist, at både muskulatur og sener i Kevin Møllers lyske tog alvorligt skade, og derfor blev målmanden opereret mandag. Det betyder, at den tidligere GOG-målmand nu er ukampdygtig i seks til otte måneder.

- Jeg er selvfølgelig træt af det og trist over det, siger Kevin Møller.

- Men der er jo ikke så meget at gøre ved det andet end at se fremad og så få lavet genoptræningen ordentligt.

Ja, for lysken er vel som målmand et ret sårbart sted?

- Ja, det er det. jeg har brug for både bevægelighed og styrke i lysken, og det var også derfor, at mange læger mente, at en operation var nødvendig, og derfor er genoptræningen ekstremt vigtig for ikke at blive stiv i lysken.

EM i Kroatien ser svært ud

Dermed er hele den kommende efterårssæson altså overstået for Kevin Møller, allerede inden den er begyndt. Og derfor ser EM-slutrunden i Kroatien til januar også yderst tvivlsom ud for keeperen, der supplerede Niklas Landin i januar 2016, da der var EM i Polen.

- Jeg satser på at stige ind senest i februar igen, når turneringen starter igen, siger Kevin Møller.

Hvad med EM-turneringen i januar?

- Det er meget afhængig af, hvordan min genoptræning går. Men det er jo klart, at det ser svært ud at blive helt klar til EM. Så det er ikke noget, jeg sætter næsen op efter.

Kevin Møller har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Flensburg-Handewitt, og ifølge TV 2 SPORTs oplysninger skifter han derefter til den spanske storklub FC Barcelona. Kevin Møller ønsker dog ikke selv at tale om sine fremtidsplaner på nuværende tidspunkt.