Playmaker stopper på landsholdet

Playmakeren Thomas Mogensen stopper på herrelandsholdet i håndbold. Håndboldstjernen har netop forlænget sin kontrakt med Flensburg-Handewitt.

- Jeg har ikke overskud nok til at få familie, klubben og landsholdet til at hænge sammen, siger den populære danske spiller til Flensborg Avis.

Kort efter EM i håndbold i Danmark i januar gjorde den danske playmaker det klart, at han ville overveje sin fremtid i landsholdstrøjen.

- Det har været en sindssyg hård beslutning, men jeg har valgt at stoppe på det danske landshold, siger den 31-årige til Flensborg Avis. Allerede mandag aften ringede han til den ny landsholdstræner, Guðmundur Guðmundsson og fortalte ham om sin beslutning.

- Jeg har altid været en person, der giver 100 procent, uanset hvad. Men efterhånden bliver det hårdere og hårdere at få familien, klubben og landsholdet til at hænge sammen. Jeg føler ikke, at jeg har overskud nok, så derfor bliver jeg nødt til at vælge fra. Og det bliver så desværre landsholdet, siger Thomas Mogensen, som har spillet knap 100 landskampe og blandt har været europamester i 2012.