Nye navne til Tønder Festival

Torsdag morgen blev nye navne til Tønder Festival 2022 offentliggjort. Blandt andet Red Hot Chili Pipers fra Skotland kigger forbi festivalen.

Red Hot Chili Pipers, The Ballroom Thieves, Cedric Burnside og Katie Prutt. 

Det er nogle af de artister, som Tønder Festival torsdag morgen har annonceret til at optræde på næste års festival.

- Det, vi ønsker med programmet i år, er at præsentere høj kvalitet og en god blanding af forskellige genrer, fortæller kunstnerisk leder Maria Theessink. 

Gæster til næste års festival kan derfor glæde sig til et program, der allerede nu byder på nyere og varme navne fra USA, Canada, Skotland, Irland og Danmark. 

De nye navne er noget, som Maria Theessink kigger særligt efter, når hun planlægger musikprogrammet. 

- Vi er en festival, som primært præsenterer noget musik, man ikke kan høre på andre danske festivaler. Det skal vi holde fast i. Vi håber at få lagt et program, hvor der er noget for enhver smag, og vi har så mange genrer med som muligt, siger hun. 

Derfor kan festivalen blandt andet præsentere The Ballroom Thieves fra Massachusetts og Katie Pruitt fra Nashville, som begge skal spille på Tønder Festival for første gang. 

Tønder Festivals begyndelse

Navne fra 2020 og 2021

Tønder Festival har indtil videre kun offenliggjort cirka 20 procent af programmet. Derfor oplyser Maria Theessink også, at det er planen at få de kunstnere tilbage til festivalen, som også skulle have spillet i 2020 og 2021, for det er dem, som folk har købt deres billet efter.

Interessen for Tønder Festival har været stor de seneste år. Faktisk så stor, at festivalen i 2018 kunne melde udsolgt af partout-billetter for første gang. Også i 2019 kunne festivalen melde udsolgt. 

- Vi ønsker at præsentere høj kvalitet og en god blanding af forskellige genrer. Som det plejer. Vi er glade for at være i gang igen og faktisk tro på, at vi kan have en festival næste år, siger Maria Theessink.

Tønder Festival 2022 - 25. til 28. august 2022