TV der bevæger dig

Tønder Festival mister hovednavn

Arlo Guthrie har meldt afbud til sommerens Tønder Festival 2020.

Tønder Festival finder sted i dagene fra 23. til 26. august. Foto: Lucas Mæng, TV SYD

Med afbud fra Arlo Guthrie har Tønder Festival for andet år i træk mistet et hovednavn. Sidste år sendte John Prine afbud tæt på festivalens åbning. Han kommer dog denne sommer, hvor han nu igen står øverst på plakaten.

- Det er ærgerligt med afbud fra Arlo Guthrie. Når det skal være, er det dog godt, at det kommer i så god tid, at både publikum og vi som arrangører kan tage bestik af det, siger festivalens kunstneriske leder Maria Theessink til TV SYD.

Hun har ikke fået nogen forklaring på afbuddet fra Arlo Guthrie, der ellers har været en hyppig gæst i Tønder. Han er nok mest kendt sin næsten 19 minutter lange sang om "Alices Restaurant".

Til gengæld kan publikum glæde sig til at opleve en stribe internationale og danske navne, som vil være på scenen i Tønder til august.

Den amerikanske sangskriver Mary Gauthier har besøgt Tønder flere gange og er tilbage i år. Med i bagagen har hun det seneste album “Rifles & Rosary Beads”, som har udløst både priser og nomineringer.

Et andet gensyn bliver med sangskriveren Irish Mythen. 

Fra Danmark kommer et hold af sangere og musikere, der med stor succes har turneret de senere år med en hyldestkoncert til mesteren Leonard Cohen. Blandt solisterne er Steen Jørgensen, Claus Hempler og Signe Svendsen.

Tønder Festival finder sted i dagene fra 27. til 30. august.

 

 

Mest sete på tvsyd.dk