TV der bevæger dig

Dinesen spiller på Smukfest: Det er pisse stort

Tøndermusikeren Jacob Dinesen - den unge mand, med den dybe bluesstemme - spiller på Smukfest til sommer.

02:01

Musikhelten fra Tønder, Jacob Dinesen, spiller til sommer på Smukfest i Skanderborg. Indslaget herover er fra d. 26. november.

Billede fra Tønder Kulturhus, hvor Jacob Dinesen spillede i november 2016. Foto: Claes Adel

1 af 2

- Selvfølgelig er det da pisse stort at spille på Smukfest, siger den unge bluesmusiker med den dybe stemme og den meget amerikanske lyd, til TV SYD.

Jacob Dinesen er musiker og kommer fra Tønder - og så går det tilsyneladende kun en vej  for den unge musikers karriere.

- Ja, det går opad. Det går godt. Det er dejligt, bekræfter den unge musiker beskedent.

Han er blandt andet kendt som et nærmest fast indslag på Tønderfestivalen, hvor han har spillet i adskillige år og i sommer blev præsenteret som "a local hero".

Nu til sommer får han nok at se til. Han er allerede booket til 90 koncerter - en hel del af dem er festivaler rundt om i Danmark.

- Vi spiller til festivaler i Jelling, Nibe, Skagen og Frederikssund, siger Jacon Dinesen til TV SYD.

Udover en lang række mindre festivaler, så er Jacob Dinesen og band også booket til den helt store festival i Skanderborg, Smukfest.

Selvfølgelig er det da pisse stort at spille på Smukfest.

Jacob Dinesen, Musiker

 

- Det er  stort, det er det da helt klart, siger en glad Jacob Dinesen. Han antyder, at der kommer flere store festivaler til sommer, men han vil ikke afsløre detaljer, før festivalerne selv melder navne ud.

Af andre store festivaler bekræfter han dog, at han også spiller på Tinderbox-festivalen i Odense og til Jam Days samme sted.

Skulle man få lyst til at se Jacob Dinesen spille,  er man måske nødt til at tage til en af sommerens festivaler. Et kig på hans ticketmaster side afslører nemlig, at en del af hans planlagte koncerter i løbet af foråret og sommeren  allerede er udsolgte.

 

Hør Jacob Dinesens nummer "Roll With Me" her.

Hvis du ikke kender Jacob Dinesens musik, så er her en smagsprøve, hentet fra hans youtubekanal.

 

 

 

 

 

Mere kultur