TV der bevæger dig

Overfaldsmand iklædt jakkesæt og slips

Natten til søndag blev en ung mand overfaldet i Tønder. Politiet håber at én af gerningsmændenes påklædning kan lede dem på sporet.

Det var her i nærheden af Kunstmuseet i Tønder, at den unge mand blev overfaldet. Foto: Google Maps

Klokken 03.15 blev en 18-årig mand overfaldt på en parkeringsplads på Skibsbroen i Tønder. De to gerningsmænd slog den forurettede med et knytnæveslag i ansigtet, stjal hans pung og flygtede ud i natten.

Nu beder Syd- og Sønderjyllands Politi om hjælp på Twitter til at finde gerningsmændene. Og ifølge vagtchefen, så er der stor sandsynlighed for, at nogle kan genkende de unge mænd ud fra beskrivelsen.

- Nu håber vi, at nogen derude ved, hvem der har begået overfaldet. Det er jo ikke mange mænd mellem 16 og 18 år, der har været iklædt sort jakkesæt og sort slips i nat i Tønder, siger vagtchef Søren Strægaard til TV SYD.

Den ene overfaldsmand beskrives som dansk og mellem 16 og 18 år. Han var cirka 175 centimeter høj og havde lyst hår, der var kort i siderne og lidt længere på toppen. Og så var han iført sort jakkesæt og sort slips.

Den anden gerningsmand var ifølge den forurettede af tyrkisk af udseende, 18 til 20 år gammel, tynd og cirka 190 centimeter høj. Han havde kort krøllet hår og var iført sort jakke og sorte bukser.