Politi leder efter gerningsmænd til røveri i privat hjem

Dagens efterforskning af røveri i privat hjem ændrer på hidtidigt hændelsesforløb

Afspærringen af  Algade i Frifeldt ved Skærbæk syd for Ribe er ophævet. Politiet har afsluttet sine undersøgelser udenfor det hus, hvor der kl. 4.45 mandag morgen blev begået et indbrud. Det er ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi mandag eftermiddag uklart, hvad tyvene slap af sted med. Det har tidligere været oplyst, at de stjal medicin, som bruges af husets beboere pga. sygdom.

Politiet oplyste også mandag morgen, at der var tale om et hjemmerøveri, hvor gerningsmændene truede med machete og en rørtang, men i løbet af mandagen peger efterforskning i retning af, at det var et indbrudstyveri, som udviklede sig til et røveri. Husets mandlige beboer vågnede under indbruddet, og to gerningsmænd slog ham på arme og ben med en stump genstand.

Gerningsmændene flygtede fra huset, og der er kun et sparsomt signalement af dem. De beskrives som danskere, almindelige af bygning og iført caps og hættetrøjer trukket op omkring ansigtet. Eventuelle oplysninger kan gives til lokalpolitiet i Tønder på tlf. 1-1-4.

Mens en tekniker fra politiet mandag formiddag gjorde sig klar til at undersøge gerningsstedet fortalte, Søren Ole Clausen fra Frifelt til TV SYD hvordan livet til dagligt er i byen: