TV der bevæger dig

Tysk familie fanget af højvande på Rømø

En tysk familie blev overrasket af tidevandet, da deres bil kørte fast i sandet på Lakolk Strand på Rømø. De måtte hentes i land af redningsmandskabet. Deres bil står ikke til at redde.

En tysk familie blev onsdag eftermiddag fanget af tidevandet på Lakolk Strand på Rømø. De blev reddet i land, men deres bil står ikke til at redde. Foto: Google Maps

En tysk familie var ikke opmærksomme på det hastigt stigende tidevand, da de onsdag eftermiddag kørte tur på Lakolk Stand på Rømø.

Den tyske familie blev redet i land uden problemer, men deres bil er forsvundet i bølgerne, og den bliver helt sikket ikke til en brugbar bil igen.

Mads Leervad Dammak, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Familiens bil kørte fast i sandet, og de kunne ikke komme fri ved egen kraft, så de måtte tilkalde hjælp, da de blev fanget i det hastigt stigende tidevand.

- Den tyske familie blev redet i land uden problemer, men deres bil er forsvundet i bølgerne, og den bliver helt sikket ikke til en brugbar bil igen, siger vagtchef Mads Leervad Dammak, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

Læs også To fanget i bil af tidevandet ved Mandø