TV der bevæger dig

Forsvunden mand alligevel ikke set

Det var ikke Jens Peter Taulborg Madsen, vidner så mandag. Det slår politiet nu fast, efter henvendelse fra den mand, der var årsag til flere henvendelser til politiet mandag aften.

Flere vidner mente mandag at have set den forsvundne Jens Peter Taulborg Madsen. Det har dog vist sig tirsdag, at det ikke var den forsvundne mand, vidnerne havde set.

Flere uafhængige vidner henvendte sig mandag til Syd- og Sønderjyllands Politi, da de mente at have set den forsvundne Jens Peter Taulborg Madsen i Varde. Han skulle bl.a. have spurgt om vej.

Politiet søgte efter manden med hunde, men fandt ham ikke. Tirsdag har de så anmodet om, at Jens Peter Taulborg Madsen selv rettede henvendelse, eller at den person, som spurgte om vej og som kunne passe på beskrivelsen, henvendte sig til politiet.

Og det har den person, som spurgte om vej, gjort. Han kunne oplyse, at han godt kunne passe på beskrivelsen, men at han ikke er Jens Peter Taulborg Madsen.

Efter henvendelserne har politiet undersøgt Varde Sommerland igen, men desværre ikke fundet spor efter den forsvundne mand.