Millionærpar fra Vestkysten: Vi har altid haft en plan med pengene

En familie fra Varde løb med den ene af millionerne fra Lottos Millionærgaranti lørdag aften. Nu er gælden i huset betalt, nyt tag på huset bestilt, og en ny bil på vej.

Lørdag aften var det var en familie fra Varde Kommune med tre hjemmeboende børn, der løb med den ene af millionerne fra Lottos Millionærgaranti. 

quote

Vi er to mennesker, der har knoklet virkelig hårdt hele vores liv. Så det er jo helt fantastisk at få sådan en håndsrækning her. Vi er simpelthen så glade og rundt på gulvet.

Lottomillionær, Varde

- Vi hørte godt, at der kom en SMS lørdag aften. Men det var ret sent, og vi var på vej i seng. Så vi gad ikke at tjekke den. Men lørdag morgen vågnede min mand tidligt og så beskeden. Han ville ikke vække mig, så han lå sgu helt stille og kiggede ud i luften i to timer, indtil jeg kom ud af sengen. Og så startede vi forfra med at kigge ud i luften. Vi kunne slet ikke tro det og måtte da også lige ringe ind til Danske Spil og få det verificere, fortæller kvinden.

Parrets tre børn, der er mellem 13 og 17 år, blev også meget glade – især da de to ældste fik af vide at kørekortet naturligvis er hjemme.

Parret har spillet Lotto siden de mødte hinanden for 30 år siden og har altid haft en klar plan med pengene, hvis de vandt. Det er da også de mest effektive Lotto-vindere Danske Spil nogensinde har talt med.

Mandag aften gik pengene ind på kontoen, tirsdag var parret i banken for at tale om, hvordan pengene skulle bruges til at betale gæld, få nyt tag på huset og måske købe et sommerhus som investering. Onsdag morgen var alle lån betalt ud, og da Danske Spil fanger familien er de ude at prøvekøre en ny bil.

- Vi aftalte for længe siden, at hvis vi vandt, skulle pengene ikke bare bruges på ligegyldige ting. Det vigtigste for os har været at betale alt vores gæld, da vi så frigør 8500 kroner om måneden i vores budget. Og nu har vi altså kørt rundt i en gammel spand så længe, så nu hvor vi har pengene, kan vi ligeså godt få den købt, lyder det.

Der er ingen tvivl om, at de nyslåede millionærer er utrolig taknemmelige over at have vundet:

- Vi er to mennesker, der har knoklet virkelig hårdt hele vores liv. Så det er jo helt fantastisk at få sådan en håndsrækning her. Vi er simpelthen så glade og rundt på gulvet.