Gæster i tusindvis besøgte Brørup Marked

Selv om vi er midt i en coronatid må markedet gerne tiltrække mange gæster.

Påskelørdag var fyldt med sol, og på Brørup Marked også med mange mennesker. En 4-5.000, anslår formanden for markedet, Jørgen Bruun fra Brørup, og selv om det måske kan synes mærkeligt med så mange forsamlet midt i coronatiden, så er alt, som det skal være.

- Vi har myndighedernes tilladelse til, at vi må holde åbent. Brørup Marked er åbent hver fredag året rundt, kun i påsken og på en anden helligdag flytter vi til lørdag, og derfor betragtes vi som enhver anden handelsgade, siger Jørgen Bruun.

- Vi har ingen gak og gøgl, her er intet tivoli, det er lige som i en gade i en by, hvor folk går stille og roligt, fortæller formanden.

quote

Vi har ingen gak og gøgl, her er intet tivoli, det er lige som i en gade i en by, hvor folk går stille og roligt

Jørgen Bruun, formand, Brørup Marked

Stille og roligt

Han oplyser, at kun hver anden stadeplads er udlejet på grund af coronasituationen, og at stadeholderne opfordres til at tilbyde håndsprit til kunderne.

- Vi dækker et stort areal på godt to hektar, og i øvrigt har vi tiltro til, at folk stille og roligt kan passe på sig selv, siger Jørgen Bruun.

Ifølge ham er 4-5.000 gæster på Brørup Marked ikke noget at snakke om. På sådan en påskelørdag med fint vejr har vi de seneste år haft 15-18.000 gæster, oplyser han.

Påskelørdag var Brørup Marked godt besøgt.
Påskelørdag var Brørup Marked godt besøgt.
Foto: Ole Møller, TV SYD