TV der bevæger dig

Vejen politi: Hvem ejer disse tyvekoster?

Vejen politi har beslaglagt et større lager af tyvekoster, som de ikke kender ejermændene til. Tyvekosterne stammer fra en litauisk varevogn, som blev beslaglagt natten til lørdag.

00:29

Det var i denne Kia Carnival, at tyvene efterlod de mange tyvekoster. Har du set bilen andre steder, vil politiet gerne høre nærmere.

1 af 5

Se billederne

Beslaglæggelsen skete ved slagteriet i Rødding klokken 04.00 natten til lørdag, hvor naboer havde mistanke om, at nogen var ved at begå indbrud.

Tyvene efterlod varevognen fyldt med tyvekoster. Heriblandt forskelligt værktøj: Boremaskiner, vinkelslibere, rundsave og meget andet af mærkerne Makita, Bosch og Dewalt. Noget af værktøjet var pakket i originale kufferter og noget var ubrugt.
Varebilen, som tyvene efterlod, er en sort Kia Carnival.

Blandt tyvekosterne var også en tung brolæggerjomfru, et elektronisk måleapparat og en GPS. GPS'en stammer fra et indbrud begået i Toftlund natten mellem d. 16 og 17. februar. Det skriver jv.dk.

Har du fået stjålet værktøj?

Vejen Politi beder offentligheden om hjælp til at finde de rette ejermænd og dermed hvorfra, de mange tyvekoster stammer. Politiet vil også gerne have henvendelser fra vidner til det indbrud, tyvene var i færd med at begå ved slagteriet i Rødding.

Vejen Politi kan kontaktes på telefon: 5642 5710 eller 7258 4653.