TV der bevæger dig

Poul-Erik Svendsen fortsætter som sundhed-udvalgsformand

Poul-Erik Svendsen fortsætter som sundhedsudvalgsformand i Region Syddanmark de næste fire år.

Han bliver flankeret af Kristian Grønbæk Andersen (R), der er udpeget som næstformand.

Sundhedsudvalget følger udviklingen og rådgiver regionsrådet i forhold til sundhedsområdet med fokus på de somatiske sygehuse. Herunder vil udvalget blandt andet kigge på kvalitet, prioritering, sundhedsplanen, den overordnede sundheds-it-strategi, specialeplan samt skadestuevisitation.

Poul-Erik Svendsen har haft rollen som formand for alle de udvalg, der har beskæftiget sig med området, siden regionens begyndelse i 2007, og Kristian Grønbæk Andersen har også tidligere været næstformand.

Udpegningen af Poul-Erik Svendsen kommer ikke som nogen overraskelse, da det allerede i den konstitueringsaftale, som blev indgået på valgnatten, blev aftalt, at den erfarne formand skulle stå i spidsen for det kommende sundhedsudvalg.

 

 

Sundhedsudvalget er ét af i alt ni stående udvalg, som blev vedtaget i regionsrådet 20. januar, og sundhedsudvalget får følgende medlemmer:
 
Formand Poul-Erik Svendsen (S), næstformand Kristian Grønbæk Andersen (R), Lasse Krull (K), Susanne Eilersen (DF), Holger Gorm Petersen (DF), Herdis Hanghøi (V), Thyge Nielsen (V), Jens Møller (V), Pierre Topaz (S), Peter Christensen (S) og Pia Tørving (S).
Mest sete på tvsyd.dk