TV der bevæger dig

Seks timers uro: Chokeret hundehvalp stak af efter uheld

I seks timer ledte pårørende og venner efter en chokeret hundehvalp på 10 mdr. Den stak af efter et glatføreuheld ved Give.

00:30

HUndehvalpen Casey fundet efter seks timers uro. Hente sig i skov efter bil-uheld.

Familie og venner ledte i seks timer efter hvalpen. Foto: Lene Pausgaard, Local Eyes

Taget blev klippet af bilen for at få den ene kvinde sikkert ud. Foto: Lene Pausgaard, Local Eyes

1 af 3

To kvinder kom lettere til skade, da deres bil skred ud på en glat vej mellem Give og Givskud ved 17-tiden lørdag og ramte et træ.  I forbindelse med uheldet stak en 10 måneders gammel old english bulldog af og gemte sig i skoven.  Først efter seks timer blev hvalpen fundet.

- Den havde gemt sig i et lille skur i skoven. Vi havde ledt omkring skuret flere gange, men kl. 22.30 fandt vi heldigvis Casey, fortæller ejeren, Andreas Knudsen fra Givskud, til TV SYD søndag morgen.

Familie og venner ledte i fem-seks timer efter hunden.

Se flere videoer fra Local Eyes her.

- Min kæreste og en veninde var i bilen samme med hunden. Min kæreste har slået benet, mens veninden klagede over smerter i nakken, fortæller Andreas Knudsen videre. Min kæreste ville se på venindens nakke – og så smuttede Casey.

- Det var nogle slemme timer. Men jeg var overrasket over, at der kom så mange for at hjælpe med at lede efter hende.

Hunden, som altså kun lige er fyldt 10 måneder, var chokeret, men fejlede tilsyneladende ikke andet.  Den havde en sele på, og Andreas Knudsen var bange for at den måske sad fast et eller andet sted i skoven.

De to kvinder blev undersøgt på sygehuset, og de er også sluppet fra uheldet med mindre skader.

Bilen derimod blev pakket ind, da de to kvinder var kommet ud.

- Veninden klagede over smerter i nakken, så brandvæsenet blev tilkaldt. De klippede taget af bilen for at få hende mest skånsomt ud, fortæller Andreas Knudsen.

 

Sådan ser Casey. Hun havde også selen på i aftes - og derfor frygtede ejeren, at hun sad fast et sted i skoven. Foto: Lene Pausgaard, Local Eyes

 

Bilen blev totalskadet, da taget blev klippet af. Og Falck pakkede bilen ind bagefter. Foto: Lene Pausgaard, Local Eyes