Sponsorer vil ikke redde Vejle Boldklub

Vejle Boldklub skal ikke regne med flere penge fra deres sponsorer. Det fortæller flere af dem fredag til TV Syd.

Vejle Boldklub, der er i akut pengenød, har ikke udsigt til en økonomisk redning fra sponsorerne.

Det er blandt andet de sportslige resultater, der ikke imponerer:

-Det er svært at gå med armene oppe, når vi har tabt nogle kampe, siger Brian Søgaard fra Universal Transport og Flytteforretning til TV SYD.

I årevis har den tidligere storklub kæmpet for at komme i den bedste række - men forgæves. Siden 2009 har spillerne ligget i første division, hvor de har haft store problemer med at hive sejre hjem til Nørreskoven.

Brian Søgaard understreger, at det først og fremmest er finanskrisen, der betyder, at transportfirmaet ikke har råd til at betale mere. Men han medgiver, at der måske ville have været mere økonomisk hjælp at hente, hvis spillerne havde præsteret bedre på banen.

- Det kunne godt have været, man kunne have fundet en skilling, hvis det havde været bedre, siger han til TV SYD.

Torsdag sendte VB et åbent brev ud til fans og sponsorer, hvor de bad om flere penge. Kassen er tom og det haster med at fylde den op, hvis klubben fortsat skal eksistere.

"Jeg appellerer til jer alle, såvel aktionærer, sponsorer som fans ? skal VB bestå på højt plan i dansk fodbold, så er det nu, I frivilligt skal komme til lommerne og selv agere ved at kontakte VB om jeres støtte," står der i brevet, som ligger på klubbens hjemmeside.

Læs klubbens brev til fans og sponsorer