Vejle VIL af med den togbro

Politikerne i Vejle frygter at blive forbikørt når politikerne på Christiansborg skal afgøre, hvor togene skal standse eller køre forbi. Derfor foregår der hele tiden et lobbyarbejde for at slippe af med en ny planlagt togbro over Vejle Fjord. Nu prøver de lokale politikere igen.

Vejle har prøvet det før. For knap to år siden kunne man tage et lyntog, der kørte fra København til Århus uden stop - heller ikke i Vejle.

Et notat, der stammer fra Transportministeriet selv, viser, at lige netop den afgang ikke var særlig populær. Toget var kun halvfyldt i myldretiden.

Derfor vil politikerne i Vejle gerne have ministeren til at svare på hvad der er anderledes den her gang i forhold til sidste gang.

Det kommende byrådsmedlem, Christoffer Aagaard Melson fra Venstre mener, at der ikke er passagerer nok til det nye superlyntog,

hvis det ikke også standser i Vejle.

- Hvis det ikke virkede sidst, hvorfor skulle det så virke nu?, spørger Christoffer Melson.

Christoffer Aagaard Melson sidder med svaret fra transportministeren. Hun mener ikke, at man kan sammenligne erfaringerne fra dengang med i dag.

Christoffer Aagaard Melson har dog stadig svært ved at se, hvem, der skal få glæde at et superlyntog, der ikke standser i Vejle