TV der bevæger dig

1000 krydstogtpassagerer er kommet til Aabenraa

Krydstogtskibet Braemar lagde tirsdag morgen til ved Aabenraa Havn, og næsten 1000 krydstogtpassagerer blev sluppet løs i Aabenraas gader

00:55

Krydstogtskibet Braemar med især mange engelske gæster lagde tirsdag morgen til ved Aabenraa Havn.

Krydstogtskibet Braemar lagde tirsdag morgen til ved Aabenraa Havn. Foto: Jette Hviid Hansen

1 af 2

For Aabenraa Havn og Aabenraa Byråd var det et stort ønske, der i morges gik i opfyldelse, da krydstogtskibet Breamar lagde til i Aabenraa.

- Det har længe været et ønske fra Aabenraa Havn og byrådet, at vi kunne tiltrække et krydstogtskib, for Aabenraa Havn har faciliteterne til det. Nu er det så lykkedes, og det er virkelig glædeligt, siger Erwin Andresen, der er formand for bestyrelsen for Aabenraa Havn og medlem af byrådet.

Krydstogtskibet har plads til 930 passagerer og 370 besætningsmedlemmer og vil ligge i Aabenraa havn indtil klokken 17 samme dag.

Godt for den Sønderjyske turisme

Også Aabenraas borgmester, Thomas Andresen (V), glæder sig over besøget.

- Det er virkelig en god event ikke bare for Aabenraa Kommune, men for hele Sønderjylland og det nye sønderjyske turismesamarbejde, Destination Sønderjylland. Der følger naturligvis en vis omsætning med, hvilket vi kan glæde os over, siger Thomas Andresen og fortætter:
-Men det er mindst lige så glædeligt, at vi får en fantastisk mulighed for at vise en stor gruppe turister vores særlige seværdigheder og give dem oplevelser på tværs af hele Sønderjylland.

Læs også 2500 får ti timer i Fredericia på sæsonens sidste besøg

 

Mest sete på tvsyd.dk