TV der bevæger dig

To drenge og en kvinde er anholdt for hærværk mod mindst 50 biler

To drenge på 15 år og en kvinde på 19 år er anholdt for omfattende hærværk mod biler og bygninger i Syd- og Sønderjylland. Der kan komme flere anholdelser i sagen, oplyser politiet.

Tre personer er onsdag anholdt for omfattende hærværk i flere byer i Sønderjylland. Politiet mistænker, det godt kan være de samme personer, der også står bag hærværk i Fredericia Foto: PressSyd

Vi tror, der kan være en forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia. De har haft rådighed over en bil, og måden, hærværket er foregået på, er efter samme mønster som i både Aabenraa, Haderslev og Sønderborg.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har onsdag anholdt to 15-årige drenge og en 19-årig kvinde for omfattende hærværk mod biler og bygninger i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. 

Efterforskningsleder Preben Westh siger til TV SYD, at der kan være forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia natten til tirsdag.

- Vi tror, der kan være en forbindelse til hærværk begået mod 13 biler i Fredericia. De har haft rådighed over en bil, og måden, hærværket er foregået på, er efter samme mønster som i både Aabenraa, Haderslev og Sønderborg, siger Preben Westh.

Læs også Nu har politiet fået spor at gå efter i jagten på hærværksmænd

Preben Westh oplyser, at politiet stadig er i gang med en større efterforskning af hændelserne, og efter afhøring af de tre anholdte kan der komme yderligere anholdelser.

De tre anholdte er fra Aabenraa- og Rødekro-området. 

Læs også Politiet holdt øje med parkeringspladser i nat efter seriehærværk

 

Mest sete på tvsyd.dk