En væltet lastbil læsset med majs spærrer for trafikken på motorvej

Et eksploderet dæk er skyld i, at en lastbil er væltet på motorvejen. Oprydningsarbejdet er netop gået i gang, og begge spor i sydgående retning er lige nu spærret.

En lastbil fyld med majs ligger på tværs på den Sønderjyske Motorvej.

Oprydningsarbejdet er netop gået i gang, og derfor er begge spor i sydgående retning ved afkørsel 76 Padborg spærret.

quote

Vi ved ikke, hvor længe oprydningsarbejdet kommer til at tage, da vi både skal have fjernet lastbil og en masse majs.

Bjørn Pedersen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

- Vi ved endnu ikke, hvor længe oprydningsarbejdet kommer til at tage, da vi både skal have fjernet lastbil og en masse majs, siger vagtchef, Bjørn Pedersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Politiet vil forsøge at lede folk forbi uheldet via rasteplads Frøslev Vest. Oprydningsarbejdet forventes afsluttet sidst på eftermiddagen, men politiet opfordrer folk til at søge andre veje.

Lastbilen er mandag formiddag væltet på grund af et eksploderet dæk.

En personbil kørte ved uheldet ind i den væltede lastbil, og en person er kørt til undersøgelse på skadestuen. Politiet ved endnu ikke, hvor alvorlige personskaderne er. 

Kort over middag oplyser Syd- og Sønderjylland Politi på Twitter, at oprydningsarbejdet tidligst er færdigt omkring klokken 16.

Væltet lastbil spærrer motorvej ved Padborg i sydgående retning. Oprydningsarbejdet forventes først afsluttet i løbet af eftermiddagen - begge spor er spærret.
Væltet lastbil spærrer motorvej ved Padborg i sydgående retning. Oprydningsarbejdet forventes først afsluttet i løbet af eftermiddagen - begge spor er spærret.