Haderslev-golfer i finalen

Line Vedel fra Sønderjyllands Golfklub har spillet sig i finalen ved LPGA Tourens tourskole. 194 kvindelige golfspillere deltog i konkurrencen i Venice i Florida, USA.

Line Vedel, der stammer fra Haderslev, var direkte kvalificeret til "Stage II" med sin placering på verdensranglisten. På Plantationj Golf & Country Club skulle de 194 golfspillere fra hele verden skulle gennem fire runder - og Line Vedel sluttede på en fornem tredjeplads.

- Jeg er rigtig glad over min turnering. I min fjerde og sidste runde var det lange spil klart det bedste af alle dage, der var rigtig mange chancer. Det var rart at slutte godt af, så nu glæder jeg mig til næste stadie.

Finalen på LPGA Tourens tourskole, Stage III, bliver spillet ligeledes i Florida, men på LPGA international Golf Course i Daytona Beach.

Turneringen bliver spillet fra den 4.-8. december. Det betyder, at Line ikke kommer til start ved sæsonfinalen på Ladies European Tour, der bliver spillet i Dubai i samme periode.

Inden finalen i Florida skal Line Vedel spille to turneringer i Kina - hendes sidste i denne sæson på Ladies European Tour.