TV der bevæger dig

Kom og se den bedste malkeko og den bedste præmietyr

Det Sønderjyske Fællesdyrskue fejrer i år 60 års jubilæum med masser af stande og dyr. Dyrskuet bærer også præg af, at der venter to valg lige om hjørnet.

01:42

Lørdag er der igen masser af muligheder for at se på landbrugsmaskiner og husdyr i Aabenraa. Video: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Traditionen tro er der i år igen mulighed for at besøge årets dyrskue i Aabenraa.

Her kan gæsterne se på det sidste nye landbrugsgrej og være med, når de de allerbedste husdyr, indenfor de forskellige kategorier skal kåres.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue blev afholdt første gang i 1937, og kan i år fejre 60 års jubilæum.

170 forskellige udstillere er tilmeldt, og arrangørerer forventer, at der bukker godt 20.000 besøgende op i løbet af fredag og lørdag.

Politikere er på pladsen

Dyrskuet er i år også præget af de to forestående valg til henholdsvis EU-parlamentet og Foketinget. Derfor vil der være flere forskellige debatter, som publikum kan deltage i.

Også TV SYD er lørdag med på dyrskuepladsen i Aabenraa.  Her laver vi optagelser til programmet EP-valget i virkeligheden, der kan ses på TV SYD lørdag kl. 19.30.

Det er Christel Schaldemose fra Socialdemokratiet og Mette Bock fra Liberal Alliance, der møder nogle af vælgerne på pladsen.

 

Mest sete på tvsyd.dk