TV der bevæger dig

12.000 tilskuere klar til næsten udsolgt Grand Prix

02:33

Foto: speedwaygp.com

1 af 2

Godt 12.000 tilskuere finder lørdag aften vej til et næsten udsolgt Casa Arena i Horsens, hvor årets danske VM-Grand Prix finder sted.

Hvis man er hurtig, er der stadig nogle få ståpladser tilbage til aftenens speedway Grand Prix i Horsens. Mere end 12.000 tilskuere har allerede købt billet.

At der ikke på forhånd er totalt udsolgt, bekymrer ikke kommunikationschef i Horsens Kommune, Lars Bjørn.

- Det er godt, at vi stadig har nogle billetter til de, som først ser vejret an og beslutter sig i sidste øjeblik. Erfaringerne fra for eksempel Vojens Speedwaycenter er, at op til 2000 tilskuere køber billet på dagen, så mon ikke vi får solgt de resterende 400-500 billetter, siger Lars Bjørn til TV SYD.

De næste tre år kommer verdens bedste speedwaykørere forbi Horsens for at køre grand prix-point ind på VM-kontoen. Normalt afvikles det danske Grand Prix i Parken i København, men nu har Casa Arena skrevet kontrakt for de kommende tre år til og med 2017.

Der er fem danske kørere i årets VM-serie. Foruden den tidligere verdensmester Nicki Pedersen, der pt. er nummer to i den samlede stilling, er det Michael Jepsen fra Grindsted, Niels-Kristian Iversen fra Esbjerg samt reserven Peter Kildemand og wildcartet Mikkel Michelsen.

Aftenens Grand Prix, som er 7. afdeling i VM-serien, sendes live på TV 3 Sport 1 fra kl. 18.30. Selve løbet begynder kl. 19.00.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden