TV der bevæger dig

Ung mand dømt for skolevold

På Sdr. Otting Skole mødte to unge mænd op for at tale et alvorsord med skolelederen. Det udviklede sig til vold mod to lærere. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

En 24-årig mand er torsdag idømt seks måneders fængsel for vold og trusler mod to lærere på Sønder Otting Skole i Haderslev.

Den 24-årige mand fra Haderslev har siddet varetægtsfængslet i fire uger, og er torsdag ved Byretten i Sønderborg idømt seks måneders ubetinget fængsel for vold og trusler mod to skolelærere på Sønder Otting skole, Kløvermarken i Haderslev.

Hændelsen fandt sted den 20. september, hvor en lærer blev tildelt flere knytnæveslag, og en lærer blev skubbet.

Den tiltalte erkendte delvist punkterne i anklageskriftet, og har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke sagen.

Den 24-årige blev dømt i henhold til dels straffelovens paragraf 119 om vold mod offentligt ansatte, og dels straffelovens paragraf 123 om trusler mod vidner.

Politiet leder fortsat efter en 20-årig gerningsmand, der deltog i overfaldet på de to lærere. Noget tyder dog på, at den eftersøgte allerede har hyret en forsvarsadvokat, fordi han er klar over, at politiet leder efter ham. 

Læs også 24-årig mand anholdt for vold mod lærere

Læs også Eftersøgt fra skolevold: 20-årig har fået forsvarsadvokat

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden