TV der bevæger dig

Flere ulykker spærrede motorvej - pas på glatte veje

50-årig bilist fastklemt i bil som var væltet rundt på taget. Foto: Local Eyes

Fire ulykker har søndag i perioder spærret motorvejen mellem Christiansfeld og Haderslev N. Politiet opfordrer trafikanter til at passe på glatte veje.

Klokken 18.30 var der en ulykke på E45 Sønderjyske motorvej ved Haderslev N. En person var fastklemt i sin bil, der var væltet om på taget. Ifølge politiet slap den fastklemte uden alvorlig skader. Motorvejen var spærret i nordgående retning, men er nu åben igen.

Local Eyes var på stedet, som du kan se i videoen nedenfor. Se mere video på localeyes.dk.

Flere gange i løbet af dagen har der været lange køer på E45 Sønderjyske Motorvej. Tidligere på dagen var det på grund af tre ulykker, som resulterede i fire tilskadekomne.

Ved Christiansfeld var motorvejen spærret i begge spor i sydgående retning, ligesom der ved Haderslev N har været spærret i nordgående retning. Omkring kl. 17 var oprydningen færdig, og der blev åbnet for kørsel i begge retninger.

- Det er lumsk derude, og bilister skal køre meget forsigtigt. Det er glat på grund af haglbyger og kold vejbane, oplyser vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Claus Skovgaard, til TV SYD.

Tidligere på dagen har der også været et glatføreuheld på Herningvej nord for Ølgod.

01:22 Luk video

 

 

 

 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden