TV der bevæger dig

Forbud mod at besøge hashcafe

01:44

Indehaveren af hashcafeen i Aabenraa har i dag fået at vide, at han ikke må modtage besøg i tre måneder.

1 af 2

Politiet har mandag nedlagt forbud mod at besøge - eller modtage besøg - i såkaldt hashcafé i Aabenraa. Forbuddet gælder i tre måneder.

Dermed har Syd- og Sønderjyllands Politi taget det næste kampskridt for at få lukket cafeen ?4-7-20- Smokers Union?, Søndergade 11 c, st. i Aabenraa.

Trods adskillige razziaer har politiet ikke kunne stoppe det åbenlyse salg af hash i lokalerne i Søndergade. Ejeren af cafeen har sagt, at hans salg af hash sker for at få legaliseret stoffet.

Forbud mod besøgende

Politiet bruger nu en paragraf, som politiet i København har brugt fler gange mod hash-cafeer. Det drejer sig om paragraf 1 i lov nr. 471 af 7. juni 2001. Den handler om forbud mod besøgende i bestemte lokaler. Et forbud gælder i tre måneder.

Bøde eller fængsel

Både indehaveren af cafeen og gæster på stedet kan straffes. Første gang vanker der en bøde - og i gentagelsestilfælde kan straffen stige til fængsel i indtil fire måneder.

Forbuddet er i dag blevet forkyndt for indehaveren af cafeen, og der er lavet opslag på stedet om forbuddet, oplyser leder af lokalpolitiet i Aabenraa, vicepolitiinspektør Knud Reinholdt.

Lovteksten

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden