TV der bevæger dig

Formodet selvmordstruet soldat eftersøges i Vojens

Billede fra Syd- og Sønderjyllands Politi Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi har tirsdag aften sat alle kræfter ind for at finde en 42-årig soldat i Vojens. De har en stærk formodning om, at han er selvmordstruet.

Syd- og Sønderjyllands Politi har tirsdag aften eftersøgt 42-årige Sebastian Nielsen, der har forladt sin bopæl i Sommersted nær Vojens. Han er sidst set omkring klokken 19. Politiet mener, manden er til fods, og de tror derfor stadig, han er i området. De undersøger nu området med hundepatruljer, og der er desuden en helikopter på vej.

- Vi vil rigtig gerne finde ham hurtigt. Vi frygter og har grund til at tro, at han vil gøre sig selv ondt, siger vagtchef Anders Hansen.

Den 42-årige forlod sin bopæl iført kampuniform og burde derfor være til at kende. Politiet kan kontaktes på 114.

- Vi vil rigtig gerne høre fra folk, hvis de ser en mand i uniform i området omkring Sommersted og Vojens, siger Anders Hansen.

Livslinien

De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. Har du tanker om selvmord, kan du kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04.

Se mere på www.livslinien.dk

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden