TV der bevæger dig

Groft hærværk i nat: Flere biler har fået skåret dækkene op

00:33

Dette kedelige syn mødte torsdag morgen flere bilejere på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

Dette kedelige syn mødte torsdag morgen flere bilejere på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Foto: Bárður Michaelsen, TV SYD

En spids kniv kan være fatal for et bildæk. Foto: Ernst Møller, TV SYD

Politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der omkring midnat har set mistænkelige personer i området ved boligblokkene og boldbanen på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg. Foto: Google Street View

1 af 4

Tre biler har natten til torsdag fået skåret dæk op, mens de stod på en parkeringsplads i Sønderborg. Det grove hærværk er begået med en kniv.

To af bilerne har fået ødelagt to dæk, mens den tredje bil slap med et enkelt punkteret dæk. Måske fordi hærværksmanden blev forstyrret, da han var i gang med at skære dækkene op på en parkeringsplads ved nogle boligblokke på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

- En beboer blev opmærksom på mistænkelige lyde fra parkeringspladsen og gik ned og opdagede hærværket og slog klokken 00.24 alarm til os, fortæller vagtchef Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

I begyndelsen af august 2016 blev to biler ramt af lignende hærværk på Borgmester Andersens Vej. Foto: Google Street View

Politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der omkring midnat har set mistænkelige personer i området ved boligblokkene og boldbanen på Borgmester Andersens Vej i Sønderborg.

Trods den hurtige opdagelse af hærværket og politiets eftersøgning i området er der ingen spor af hærværksmanden.

I begyndelsen af august 2016 blev to biler ramt af lignende hærværk på Borgmester Andersens Vej. Da fik den ene skåret to dæk op i højre side og den anden fik venstre bagdæk punkteret.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden